16 Mayıs 2013 Perşembe

MOOVA ile Anneler günü ^.^

Herkese merhaba,
Bugün geçen güzel hafta sonumuzun fotoğrafları geldi, biz de sizinle paylaşalım dedik.
Ama önce en başa gitmek lazım, MOOVA ile ilk toplantımıza.
Ürün sorumlusu Canan Akyokuş ile bundan 3 hafta önce tanıştık. Asmalımescit'teki oldukça şık ofislerine gittik, karşımızda çok genç, enerjik ve güleryüzlü bir ekip vardı. Sohbetimizin daha 10.dakikasında biz şunu biliyorduk "MOOVA ile çalışmalıydık". Doğallığa bu kadar önem veren, kurumsal yapısına rağmen son tüketiciyle dirsek temasını asla kaybetmeyen, oldukça dinamik bir ekipten söz ediyoruz.
Canan Hanım, Anneler günü ile ilgili planlarından bahsetti. Worry ve ben de onlara hangi konularda destek verebileceğimizden. Sonuç olarak BİL-YE ile ortak planladıkları etkinliğin mutfak önlüklerini ve keplerini yapmak konusunda anlaştık. Ama işin en keyifli kısmı minikler için hazırladığımız önlük ve keplerdi, yetişkin eliyle 3 karış : )
Aksesuarlar alındı, atölye son dakika gelen işimiz için sabahladı, kraft paketlerimiz, çuval iplerimiz derken MOOVA için hazırdık.
Biraz da etkinliğin diğer ayağı BİL-YE'den bahsedelim; ’Bil-ye (Bilinçle ve Bilgelikle Ye) farkındalık yaratma yöntemleri uygulayarak beslenme üzerine herkesin kullanabileceği pratik çözümlere odaklanan bir oluşum, bir proje. Oluşum kişiye özel beslenme danışmanlığı yapıp, beslenme ile ilgili sohbetler, okullarda çalışmalar ve mutfak atölyeleri düzenliyor. Hazırladıkları tariflerde örneğin şeker yerine pekmez kullanıyorlar, yani tariflerde yemeklerin lezzetini kaybetmeden aynı zamanda sağlıklı olması üzerine odaklanıyorlar.
Atölye esnasında anneler ve çocukları birlikte mini kek ve smoothie yaparak anneler gününü kutladılar. Etkinlik sırasında yapılan tariflerde Moova Tam Yağlı Süt kullanıldı. Katılımcılar %3,6 yağ oranı ile Türkiye’nin ilk ve tek tam yağlı sütü olan Moova ile dilediği meyvelerle kendilerine özel çok lezzetli smoothieler hazırladılar.
Fazla söz gerek yok, etkinlik fotoğraflarını paylaşmamız günümüzün güzelliğini anlatmaya yetecektir.
Sevgiler,
Happy
^.^
www.dontworrybehappy.com.tr


 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder